Пътят на еволюцията на булчинската рокля е малко по-различна от останалата

...
Пътят на еволюцията на булчинската рокля е малко по-различна от останалата
Коментари Харесай

Разходка в историята: как се промени булчинската рокля от създаването ѝ до днес

Пътят на еволюцията на булчинската рокля е малко по-различна от останалата фешън промишленост. Тя не е безусловно огледало на съответната ера, през която е направена, а сплотява фикция, исторически стилове и модерни трендове. Влиянието на географските райони, религиозните групи, социално-икономическия статус, фамилните обичаи и персоналните полезности също оставят своя отпечатък.

► 
 image2_16x9.png Меркурий влиза в Риби: защо да внимавате и кои 3 зодии ще преживеят сериозна смяна На фокус
И въпреки всичко, има исторически събития, които са повлияли директно върху промишлеността с течение на врeмето. От следвоенната рецесия до холивудския искра - булчинската мода отразява всичко това, без значение дали приказваме за корсети, дълги воали или панталони.

Днес да вземем за пример микросватбите (церемонии, които включват не повече от 50 души) стават все по-популярни, а това се отрази и на облеклото на булката.



В този ред на мисли, през днешния ден ви каним на разходка в историята!

Вижте в нашата изложба по какъв начин съгласно стилните специалисти важни исторически събития оказаха влияние върху булчинското облекло: 
 Разходка в историята: по какъв начин се промени булчинската рокля от основаването ѝ до през днешния ден  Разходка в историята: по какъв начин се промени булчинската рокля от основаването ѝ до през днешния ден  Разходка в историята: по какъв начин се промени булчинската рокля от основаването ѝ до през днешния ден  Разходка в историята: по какъв начин се промени булчинската рокля от основаването ѝ до през днешния ден
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР